Зустріч з учнями Великоалександрівської ЗОШ №2

23 лютого 2023 року викладач кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки доцент Лариса Вахоніна провела зустріч на платформі Google Meet з учнями 11-го класу – майбутніми випускниками Великоалександрівської ЗОШ №2, Херсонської області. Викладач ознайомила з Миколаївським НАУ, розповіла про усі перспективи, які надає університет, спеціальності, за якими здійснюється навчання.

Щодо особливостей навчання за освітніми програмами Миколаївського національного аграрного університету та складання національного мультипредметного тесту учасникам онлайн-зустрічі розповіла заступник відповідального секретаря приймальної комісії Миколаївського НАУ Світлана Шаріна. Зокрема, було висвітлено питання щодо вступу майбутніх абітурієнтів на освітні ступені «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» на всі спеціальності, які є у Миколаївському національному аграрному університеті.

Учасники зустрічі з великою зацікавленістю вислухали інформацію про можливість навчатися в одному з провідних закладів вищої освіти України, ставили запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді.


інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget