ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів територіального відділення Малої академії наук

9 лютого 2023 року на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету відбувся II етап  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів територіального відділення Малої академії наук секцій «Селекція та генетика» і «Загальна біологія». 

Журі у складі доцента кафедри землеробства, геодезії та землеустрою, канд. с.-г. наук Тетяни Манушкіної, доцента кафедри  рослинництва та СПГ, канд. біол. наук Віри Миколайчук та доцента кафедри  рослинництва та СПГ, канд. с.-г. наук Маргарити Корхової у режимі Zoom-конференції заслухали постерні захисти конкурсанток:

- Роксани Іванової на тему «Значення біологічно активних речовин флавоноїдів рослин роду Iris L.»;

- Марії Чорної на тему «Значення біологічно активних речовин флавоноїдів рослин роду Iris L. у фармакології та селекції»;

- Таїсії Троїцької на тему «Використання в селекційній практиці особливостей будови продихів ботанічних видів та садових сортів ірисів (genus Iris L.)».

Членами журі відмічено актуальність наукових робіт, представлених до захисту. Конкурсантки активно та кваліфіковано вели наукову дискусію, давали вичерпні відповіді на поставлені запитання.

Бажаємо конкурсанткам подальших здобутків у царині науки!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget