ПАТРІОТИЧНИЙ ЕКСКУРС «УКРАЇНО, ТВОЯ СИЛА В ЄДНАННІ!»

Згідно з Указом Президента України  «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 р. № 53/2022 16 лютого в Україні на державному рівні відзначається День єднання.

15 лютого 2023 року за підтримки Миколаївської обласної  універсальної наукової бібліотеки здобувачі вищої освіти факультету менеджменту ГРС 2/1 та колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки взяли участь у заході  – патріотичний екскурс «Україно, твоя сила в єднанні!» в онлайн-форматі.

Учасники заходу дізналися про значення свята для українського народу. Також ознайомилися з: проєктом «Книга для зміцнення національної єдності» (метою якого є популяризація української мови та висвітлення тематики зміцнення національної єдності); історією створення єдиної інформаційної платформи стратегічної комунікації «UAразом» (забезпечує щоденне інформування населення про стан безпекової ситуації в країні та прискорення процесу зі створення системи територіальної оборони).

Присутні відмітили, що День єднання дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина незалежної, суверенної держави, визнаної світовою спільнотою.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget