Чому саме «Дебет Плюс»?

У рамках співпраці з компанією «Дебет Плюс» 17.02.2023 р. доцентом кафедри інформаційних систем і технологій Тетяною Кучмійовою, для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Облік і оподаткування» четвертого курсу, у межах дисципліни «Інформаційні системи і технології в оподаткуванні», було проведено відкриту лекцію «Автоматизація бухгалтерського обліку та фінансової звітності у програмі «Дебет Плюс». Зустріч відбулася на платформі Zoom. 

Спікером заходу був Сергій Мозговий, директор з маркетингу компанії «Дебет Плюс».

Чому саме «Дебет Плюс», адже на ринку автоматизації бухгалтерського обліку дане програмне забезпечення не одне?
Тому що саме ця програма має досвід роботи з різними підприємствами 30 років та має більше 2000 клієнтів. Крім того, вона привертає особливу увагу, ще й тим що працює у різному програмному забезпеченні, а саме: Windows, Linux, MacOS та інші. Галузевий напрямок і географія використання програмного забезпечення є досить широкою.

«Дебет Плюс» має Експертний висновок, що дозволяє використовувати програмний продукт у державному секторі, це підтверджує Сертифікат технічного захисту інформації рівня гарантії Г-2.
Під час презентації було детально розкрито особливості роботи з програмою, автоматизація бухгалтерського обліку дає можливість роботи від складання первинного документа до подання звітності та проведення аналізу у різних підсистемах та модулях фінансового обліку.

Як завжди теорія підкріпляється практикою, за допомогою роботи у програмі на хмарині, Сергій Анатолійович провів майстер-клас з формування первинних документів та нарахування заробітної плати у системі «Дебет Плюс».





По завершенню заняття, спікер побажав всім присутнім успіхів у житті та навчанні!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget