Розгляд проєктів освітніх програм на кафедрі біотехнології та біоінженерії

21 лютого 2023 р. відбулося розширене засідання кафедри біотехнології та біоінженерії, на якому розглядалися проєкти освітніх програм зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія ступенів вищої освіти «Молодший бакалавр», «Бакалавр» та «Магістр».

На засідання були запрошені здобувачі вищої освіти даної спеціальності освітніх ступенів «Молодший бакалавр» та «Бакалавр», представники академічної спільноти та роботодавців – директор ДП «Херсонська біофабрика» Т.О. Терпецька та завідувачка відділу біотехнології Інституту продовольчих ресурсів НААН, доктор технічних наук С.Г. Даниленко.

Після презентації гарантами проєктів освітніх програм відбулося їх активне обговорення стейкхолдерами. В результаті плідної дискусії було внесено ряд слушних пропозиції щодо змін освітніх програм, які спрямовані на поліпшення підготовки здобувачів вищої освіти.

Приємно відзначити, що низка вагомих та обґрунтованих пропозицій щодо удосконалення освітніх програм надійшла від здобувачів вищої освіти.

Представники роботодавців у своїх виступах акцентували увагу на тому, що запропоновані освітні програми повною мірою відповідають вимогам студентоцентризму та надають можливість здобувачам набути відповідних компетенцій.

Дякуємо всім стейкхолдерам за активну участь у процесі удосконалення освітніх програм зі спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!









факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget