Екскурс у програму «Дебет Плюс»

 

Сьогодні важкі часи, але ми усі стараємось робити кожен свій «шматочок» роботи. Продовжуємо жити сьогоднішнім днем і водночас будувати майбутнє. Завдяки ЗСУ, ми можемо жити, наскільки це можливо, спокійно, працювати, навчатися та розвиватися. 

08.02.2023 р. доцентом кафедри інформаційних систем і технологій Тетяною Кучмійовою, для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Облік і оподаткування» третього курсу, у межах дисципліни «Інформаційні системи і технології в обліку», було проведено відкриту лекцію «Автоматизація бухгалтерського обліку та фінансової звітності у програмі «Дебет Плюс». Зустріч відбулася на платформі Zoom. 

Спікером заходу був Сергій Мозговий, директор з маркетингу компанії «Дебет Плюс».


Під час презентації було детально розкрито особливості роботи з програмою, її структуру, функціонал, можливості та переваги. Здобувачі вищої освіти дізналися про історію створення та досвід роботи української компанії-розробника програмного забезпечення для автоматизації бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку «Дебет Плюс».

Сергій Анатолійович провів майстер-клас з формування первинних документів та нарахування заробітної плати у системі «Дебет Плюс».






Учасники від поєднання теорії та практики отримали масу задоволення та чудові враження. Зустріч була корисною, тому що кожен дізнався щось нове.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget