Онлайн-зустріч з учнями Білокриницького ОЗЗСО І-ІІІ ступеня Херсонської області

09 лютого 2023 року викладачі кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки доцент Лариса Вахоніна та асистент Андрій Руденко провели зустріч на платформі Google Meet з  учнями  11-го класу майбутніми випускниками Білокриницької школи, Херсонської області. Викладачі ознайомили з Миколаївським НАУ та розповіли  про усі перспективи, які має університет, спеціальності з яких вони можуть отримати вищу освіту.

Щодо особливостей навчання за освітніми програмами Миколаївського національного аграрного університету та складання національного мультипредметного тесту учасникам онлайн-зустрічі розповіли керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігор Марценюк. Зокрема, було висвітлено питання щодо вступу майбутніх абітурієнтів на освітні ступені «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» на всі спеціальності, які є у Миколаївському національному аграрному університеті.

Учасники зустрічі з великою зацікавленістю вислухали інформацію про можливість навчатися в одному з провідних закладів вищої освіти України, ставили запитання, на які отримали кваліфіковані відповіді.



інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget