День відкритих дверей

25 лютого 2023 року в Миколаївському національному аграрному університеті відбувся День відкритих дверей для майбутніх вступників.

До університету завітала найкраща учнівська молодь 9, 10 та 11-х класів із шкіл міста Миколаєва та Миколаївської області.

Із вітальним словом на початку заходу до учнівської молоді звернувся ректор Миколаївського національного аграрного університету, доктор технічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України, заслужений діяч науки і техніки, повний кавалер 3 орденів «За заслуги» В’ячеслав Сергійович Шебанін, наголосивши: «Дорогі учні,  сьогодні Ви перебуваєте у найкращому університеті Півдня України, оскільки наші здобувачі вищої освіти є беззаперечними лідерами Миколаївщини та усієї України щодо перемог в олімпіадах і конкурсах наукових робіт».

Про умови навчання на факультетах університету та особливості вступної кампанії 2023 учні мали можливість дізнатися від деканів факультетів та відповідального секретаря приймальної комісії університету.

Учасники Дня відкритих дверей відзначили високий рівень організації заходу і висловлювали слова подяки за цікаві екскурсії, спілкування та смачний обід.

Запрошуємо найкращу учнівську молодь стати єдиною родиною Миколаївського національного аграрного університету!


















День відкритих дверей,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget