Участь у круглому столі «Цифрова трансформація наукової діяльності у закладах вищої освіти в умовах євроінтеграції»

Розвиток цифрових сервісів та цифрових інфраструктур – запорука інтеграції України до Європейського дослідницького простору та Єдиного цифрового ринку Європейського Союзу. Глобальні виклики показали необхідність активного застосування у закладах вищої освіти цифрових сервісів та е-інфраструктур для забезпечення освітньо-наукових потреб.

31 січня 2023 року заступник декана з навчальної роботи Інженерно-енергетичного факультету, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, кандидат технічних наук Дмитро Марченко прийняв участь в роботі круглого столу «Цифрова трансформація наукової діяльності у закладах вищої освіти в умовах євроінтеграції» для працівників вищої освіти, аспірантів, докторантів. Організатором був Офіс підтримки вченого.

Метою заходу було обговорення досвіду застосування в закладах вищої освіти цифрових сервісів та е-інфраструктур, розгляд особливостей застосування інструментів відкритої науки, особливості цифровізації наукової діяльності та обмін досвідом. В результаті участі у круглому столі отримано електронний сертифікат.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget