Методичні вебінари для гарантів освітніх програм Миколаївського НАУ

У Миколаївському національному аграрному університеті протягом лютого 2023 року відділом ліцензування та акредитації за підтримки декана факультету менеджменту Олени Шебаніної, декана інженерно-енергетичного факультету Каріне Горбунової, декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Михайла Гиль проведено серію вебінарів для гарантів та груп забезпечення освітніх програм, науково-педагогічних працівників. 

Метою проведення вебінарів було сприяння безперервному процесу забезпечення якості освітніх програм, а також підготовка до акредитації освітніх програм університету у II семестрі 2022/2023 н.р.

В рамках вебінарів доцентом Лілією Козаченко були висвітлені  питання щодо нормативно-правового забезпечення акредитаційного процесу освітніх програм, ролі гаранта у реалізації освітньої програми, процеси й процедури на різних етапах акредитації. 

Крім того, гаранти освітніх програм обговорювали проблемні питання, що виникали під час акредитації, а також зауваження та рекомендації надані експертами Національного агентства та галузевих експертних рад по акредитованим освітнім програмам університету.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget