ОСОБИСТИЙ РОЗВИТОК В УМОВАХ ВІЙНИ

23.02.23 р. здобувачі вищої освіти другого року навчання спеціальності «Менеджмент» та колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки взяли участь у психологічному вебінарі «Особистий розвиток в умовах війни», організований Освітнім центром Верховної Ради України.

Спікером заходу була Буковська Валентина, кризова психологиня, координаторка проєктів психосоціальної підтримки для осіб, які постраждали внаслідок війни, тренерка та медіаторка ГО «Ла Страда-Україна». Під час вебінару вона розповіла про особливості проживання травматичних подій, можливих реакції на травму та варіанти самодопомоги і допомоги іншим; шляхи збереження психічного здоров’я під час війни та практичні рекомендації щодо підтримки свого емоційного стану; обґрунтувала особистий розвиток – що це та які його особливості під час стресу. 

Вважаємо, залучення до подібних заходів є корисним та необхідним для нашої молоді. Це дозволить нам, навіть, у найскладніші часи, залишатися сильними та рішуче налаштованими дивитися у майбутнє нашої Великої Перемоги!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget