ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНТРОЛЮ ЯКОСТІ СИРОВИНИ

Висококваліфіковані фахівці з харчових технологій  повинні мати глибокі знання закономірностей фізико-хімічних і біохімічних перетворень основних компонентів сировини; організації, контролю та управління технологічними процесами; провадження систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів, визначення відповідності показників якості сировини, напівфабрикатів і готової продукції нормативним вимогам за допомогою сучасних методів аналізу, а тому нашим завданням є формування у майбутніх фахівців навичок розробляти та впроваджувати ефективні методи організації контролю сировини та продукції на підприємствах харчової промисловості.

Так, 06.10. 2022 року проведено відкриту онлайн-лекцію з дисципліни «Технохімічний контроль виробництва м'ясної промисловості» для здобувачів вищої освіти 3 курсу освітньої спеціальності 181 «Харчові технології»  на тему: «Контроль обробки субпродуктів та кишкової сировини» доцентом кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Людмилою СТРІХОЮ. На лекції були присутні завідувач кафедри доцент Олена ПЕТРОВА та асистент кафедри Наталія ШЕВЧУК. Здобувачі вищої освіти спеціальності «Харчові технології» усвідомлюють важливість забезпечення контролю якості сировини та харчових продуктів. А тому лекція викликала зацікавленість серед аудиторії та жвавий інтерес, що відобразилося низкою запитань від студентства.








Кафедра переробки продукції тваринництва

та харчових технологій 

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget