ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів територіального відділення Малої академії наук

9 лютого 2024 року на базі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету відбувся ІІ етап  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів територіального відділення Малої академії наук секцій «Хімія», «Агрономія», «Селекція та генетика» і «Загальна біологія».

Із вітальним словом виступив керівник ННЦПО МНАУ, доцент кафедри виноградарства та плодоовочівництва, канд. біол. наук Ігор Марценюк, який запросив юних науковиць продовжити навчання та наукові дослідження у Миколаївському національному аграрному університеті. 

Журі у складі доцента кафедри землеробства, геодезії та землеустрою, канд. с.-г. наук Тетяни Манушкіної, доцента кафедри  рослинництва та СПГ, канд. біол. наук Віри Миколайчук та доцента кафедри  рослинництва та СПГ, канд. с.-г. наук Маргарити Корхової у режимі Zoom-конференції заслухали наукові доповіді конкурсанток:

- Роксани Іванової на тему «Хімічний аналіз зрошуваної води як основа оцінки її якості»;

- Марії Чорної на тему «Дослідження біологічної активності стимуляторів росту на прикладі «Лігногумату»: результати лабораторних дослідів»;

- Таїсії Троїцької на тему «Застосування кластерного аналізу цитометричних досліджень сортів карликових борідкових ірисів для оптимізації підбору батьківських пар для схрещувань»;

- Анастасії Петрушкової «Дослідження впливу міжвидової гібридизації та синтетичної поліплоїдії на біометричні та цитометричні показники сортів лілійників (Hemerocallis х hybrida hortensis) української селекції».

Члени журі відмітили актуальність тем наукових досліджень, чіткість і логічність викладення матеріалу, оригінальність і доказовість суджень, кваліфіковане ведення дискусії.

Бажаємо учасницям конкурсу подальших наукових здобутків! 












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget