Відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні напрями вдосконалення педагогічної майстерності викладачів»

30.04.24 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні напрями вдосконалення педагогічної майстерності викладачів», яка започаткована й організована кафедрою педагогіки та гуманітарних дисциплін Пенітенціарної академії України. У роботі конференції взяли участь науковці та практики більш як 40 закладів вищої освіти, гості із зарубіжжя.
На конференції були представлені доповіді щодо розвитку освіти від фахівців з України, а також іноземних доповідачів з Республіки Польща й Об’єднаних Арабських Еміратів. Учасники ознайомили присутніх з результатами своїх досліджень, прикладами використання інтерактивних методів в освітньому процесі, власними ініціативами, актуальними питаннями освіти та виховання в сучасному суспільному вимірі.
Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання на секційному засіданні конференції представив доповідь на тему «Професійна комунікативна компетентність викладача вищої школи як чинник психологічної культури».
Подібні наукові ініціативи демонструють можливості стратегічного партнерства у вищій освіті України, слугують поширенню теоретичних напрацювань і практичного досвіду, розвитку досліджень з удосконалення викладання, а також сприяють закріпленню та популяризації інновацій і змін, які стали частиною освітніх практик.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget