Проведення кафедрою виноградарства та плодоовочівництва тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії» в Снігурівській ОТГ

30 квітня 2024 року виїзний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії» було проведено для учнів випускних класів Снігурівській ОТГ. В освітньому просторі в укритті Снігурівського ліцею №3 зібралися учні, їх батьки всіх навчальних закладів міста. До участі в профорієнтаційному заході були залучені представники кафедри виноградарства та плодоовочівництва – Марценюк І.М., Нікончук Н.В., психолог Ольга Баша, лідери студентського самоврядування та учасники творчих колективів Миколаївського НАУ. 

Перед старшокласниками виступив керівник Навчально-наукового центру професійної орієнтації доц. Марценюк І.М., який розповів про спектр пропонованих спеціальностей, які надає університет, що мають попит на ринку праці і є важливими для соціально-економічного розвитку нашої країни в післявоєнний час. Завідувачка кафедри виноградарства та плодоовочівництва доц. Нікончук Н.В. у своєму виступі розповіла про перспективність професій для аграрного сектора економіки. Сучасний спеціаліст сільського господарства повинен володіти сучасними знаннями із різних сфер життя: біотехнології, IT-сфери, екології, селекції, і навіть космічних і супутникових технологій. І саме такі знання надають в Миколаївському НАУ. Про можливості професійного зростання із особистого досвіду навели студенти та випускники нашого університету: Тарабанов Р., Бутрім К., представники студентського самоврядування та запропонували приєднуватися до дружньої університетської родини. 

Зацікавленість учнів викликав тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», проведений психологом Ольгою Башею, під час якого ліцеїсти по-новому поглянули як на самих себе, так і на своїх друзів, аналізуючи власні навички та вміння, які в подальшому виборі професії можуть стати визначальними. 

Щиру подяку висловлюємо педагогічному колективу Снігурівського ліцею №3 та особисто директорці Олені Миколаївні Логвіновій за сприяння в проведенні зустрічі! Сподіваймося на наступні зустрічі з учнями в стінах Миколаївського НАУ вже в якості абітурієнтів.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget