Школи вибору професії «Профі-Старт: стань успішним!»: майстер-клас з виготовлення фолораріумів

1 листопада 2022 р. в рамках роботи Школи вибору професії «Профі-Старт: стань успішним!» відбувся майстер-клас з виготовлення фолораріумів. З вітальним словом до учасників заходу звернулася завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Панфілова А. В., яка повідомила про переваги навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.

Майстер-клас для всіх бажаючих проводила асистент кафедри рослинництва та СПГ, канд. с.-г. наук Чернова А. В. Під час заходу в учасників виникало безліч запитань щодо виготовлення флораріуму та подальшого догляду за рослинами, на які Анастасія Валеріївна дала вичерпні і кваліфіковані відповіді.

 Колектив кафедри рослинництва та садово-паркового господарства щиро дякує директорові Опорного закладу "Кривоозерський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1" Кривоозерської селищної ради Миколаївської області Мержієвському Євгенію Юрійовичу, а також класним керівникам Стець Вікторії Володимирівні та Кавіцькій Ользі Іванівні за підтримку у проведення майстер-класу для учнів 11 класів!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget