ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В УКРАЇНСЬКОМУ ЗЗСО КОБЛЕВСЬКОЇ ОТГ КАФЕДРОЮ ТРАКТОРІВ ТА СГМ, ЕКСПЛУАТАЦІЇ І ТЕХНІЧНОГО СЕРВІСУ

8 листопада 2022 року асистент кафедри тракторів та СГМ, експлуатації і технічного сервісу Олександра Зубєхіна-Хайят провела зустріч на платформі GOOGLE MEET з учнями Українського ЗЗСО Коблівської ОТГ Березанського району Миколаївської області.Також на зустрічі був присутній класний керівник учнів Любов Чоботар.  Викладач кафедри Олександра Зубєхіна-Хайят ознайомила учнів з можливостями, які надає МНАУ по підготовці до ЗНО та розповіла  про всі перспективи, які має університет. На зустрічі з учнями обговорювалися питання перспективи навчання у Миколаївському НАУ, можливість пройти підготовчі курси та краще підготуватися до здачі ЗНО. Випускників школи проінформували про особливості навчання в Миколаївському НАУ та правила і пріоритети вступу, обговорили всі спеціальності, з яких учні можуть отримати вищу освіту.

    Кафедра тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу висловлює вдячність за можливість проведення зустрічі онлайн завучу Українського ЗЗСО Любові Бараболі та класному керівнику Любові Чоботар . Бажаємо успіхів учням!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget