Знайомимо магістрів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» з вибірковими компонентами ІІ семестру 2022-2023 н.р.

10 листопада 2022 р. кафедрою фінансів, банківської справи та страхування було організовано онлайн-презентацію вибіркових компонент ІІ семестру 2022-2023 н.р. здобувачам вищої освіти 1 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» магістерського рівня освіти.

Вибіркові освітні компоненти уможливлюють поглиблену підготовку у сфері майбутньої професійної діяльності; сприяють академічній мобільності здобувачів та реалізують їх особисті інтереси; дозволяють здійснювати впровадження спеціалізацій у межах базової спеціальності з метою формування компетентностей здобувачів у відповідності до сучасних вимог ринку праці.

 До переліку вибіркових компонент освітньої програми 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», які викладаються кафедрою фінансів, банківської справи та страхування у 2 семестрі 2022-2023 н.р., віднесені: «Банківське регулювання та нагляд», «Страхування майна та відповідальності», «Актуарні розрахунки та андеррайтинг у страхових компаніях», «Бюджетний менеджмент».

Здобувачі отримали інформацію  щодо особливостей кожної вибіркової компоненти, а саме: мета її  вивчення, змістовне наповнення, програмні результати навчання, компетентності, порядок та критерії оцінювання.

Вибір декількох із запропонованих компонент та їх опанування сприятиме поглибленню знань здобувачів у бюджетній, страховій чи банківській сферах, що в свою чергу посилить здатність магістрів розв’язувати складні завдання і проблеми у професійній діяльності.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget