Онлайн-зустріч «Презентація переваг програми «eyeWitness to Atrocities»

16 листопада 2022 р. представники кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки доцент Прогонюк Л.Ю. та старший викладач Гусенко А.А. на запрошення Асоціації правників України (АПУ) та Міжнародної асоціації юристів (МАЮ) завітали на  Онлайн-зустріч «Презентація переваг програми «eyeWitness to Atrocities”. 

АПУ та МАЮ підтримують зусилля органів влади України щодо захисту населення і території України та доповнюють їх правовими та інформаційними заходами, спрямованими на захист суверенітету та територіальної цілісності України, відповідно до принципу верховенства права. Серед іншого, АПУ та МАО працюють у сфері збирання та документування злочинів, які вчиняють в Україні. 

Голова відділення АПУ в Миколаївській області Дмитро Куліченко під час зустрічі презинтував програму для документування злочинів «eyeWitness to Atrocities”. Остання використовувалась під час розгляду судами історичних справ в Демократичній Республіці Конго, розслідування порушень прав людини на Близькому Сході та для збирання доказів злочинів на території Донецької та Луганської областей. 

Починаючи з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну у лютому 2022 р. «eyeWitness to Atrocities” широко застосовується по всій території України. Свідками воєнних злочинів було відзнято більше 10000 фото та відеороликів, які уможливлять притягнення до відповідальності винних осіб у національному та міжнародному рівнях. 

Дякуємо за цікаву та корисну зустріч!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget