Зустріч з учнями Тімірязєвського та Бузького ліцеїв

«Знайдіть роботу, в яку закохаєтеся, і вам більше не доведеться працювати  жодного дня в житті» – слова, сказані великим Конфуцієм, навіть через тисячоліття несуть незаперечну істину. Людина, яка ототожнила трудову діяльність із справою, притаманною власному серцю, є по справжньому щасливою. 

Майбутнім абітурієнтам відкриті двері для всіх професій, але такий важливий вибір не терпить сумбурності, він потребує глибокого усвідомлення та обґрунтованого рішення, тому  потреба у професійній пораді буде як ніколи своєчасною.  

Так, 10 листопада 2022 року викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни зустрілись з учнями Тімірязєвського та Бузького ліцеїв. 

Першим привітав учнів та порадив взяти участь у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського національного аграрного університету завідувач кафедри доцент Імін ЛУМЕДЗЕ.

 Продовжив розповідь, звернувши особливу увагу, що олімпіада  дає можливість проявити свій інтелектуальний потенціал, краще підготуватися до ЗНО та отримати додаткові бали за одним із конкурсних предметів при вступі до МНАУ доцент Стах КОТ. 

Порадив, обираючи професію, ретельно прислухатись до порад батьків, доцент Артем ІОВЕНКО. 

Продемонстрував презентацію, та ознайомив із матеріально-технічною базою, переліком спеціальностей, науковою та культурною діяльністю університету асистент Вадим ПОСУХІН. 

Виражаємо подяку директорам Тімірязєвського та Бузького ліцеїв за можливість провести даний захід, що дозволить нашим молодим друзям обрати  бажану професію.  





Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим Посухін  

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget