Гостьова лекція засновника та власника логістичної компанії PK Dispatch Services

Вагомим аспектом підготовки майбутніх спеціалістів є можливість практичного запровадження набутих знать та спілкування з керівниками потенційних місць подальшого працевлаштування. З метою ознайомлення студентів з організацією процесів діяльності сучасного підприємства було залучено власника логістичної компанії PK Dispatch Services Павла Ковпака.

Лекція проводилась 16 листопада 2022 року для здобувачів вищої освіти спеціальностей 073 «Менеджмент» та 122 «Комп'ютерні науки» на тему: «Особливості застосування сучасних автоматизованих систем в управлінні документацією підприємства». Здобувачі вищої освіти ознайомились з аспектами функціонування підприємств у сфері логістики, процесом спілкування з клієнтами та оформленням договорів з постачальниками.

Окремим вагомим аспектом проведення лекції була інформація від керівника про особливості працевлаштування молоді, необхідні моменти, на які варто звертати увагу при працевлаштуванні у логістичні компанії та перелік навичок у потенційних кандидатів. 

Здобувачі вищої освіти приймали активно участь в обговоренні теми лекції. Зокрема, цікавим під час спілкування став шлях керівника до створення власної компанії, етапи формування бізнесу та поради для здобувачів вищої освіти, як для майбутніх керівників та підприємців.

Виражаємо подяку Ковпаку Павлу за проведену лекцію та окреслення сучасних питань організації роботи логістичної компанії!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget