Відбулася Х Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Наукова молодь – 2022»

15 листопада 2022 року в онлайн-форматі відбулася Х Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених «Наукова молодь – 2022», в межах якої відбувся круглий стіл «Освітній процес в умовах воєнного стану: проблеми та шляхи вирішення». Серед організаторів від Національної академії наук України були: Рада молодих вчених НАН України; Рада молодих вчених Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України; Рада молодих вчених Інституту геохімії навколишнього середовища НАН України.

В рамках конференції було проведено: майстер-клас «Психологічна підтримка вчених в умовах війни: технології емоційної стабілізації» та семінар «Грантові програми ЄС як інструмент інтеграції молодих вчених у європейську наукову екосистему».

У роботі конференції та її заходах прийняли участь Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання та студентка спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництва, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» Валерія Іваненко, яка виступила в секційному засіданні з доповіддю на тему: «Потенційні проблеми систем водопостачання міста Миколаєва під час бойових дій».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget