Використання теоретичних знань на практиці

Така основна думка була на зустрічі студентів із директором потужного сільськогосподарського приватного підприємства «Техмет-Юг», яка відбулась 5 листопада 2022 року під час проведення онлайн-лекції з дисципліни «Моделювання технологічних процесів тваринництва». Цю фахову дисципліну вивчають студенти 1 курсу магістратури спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, які мають бакалаврську підготовку цієї спеціальності, проте практичне підтвердження отриманих теоретичних знань додає впевненості у навчанні. З цією метою для участі у проведенні лекції було запрошено провідного науковця і фахівця-практика з виробничого підприємства, яке займається розведенням і вирощуванням свиней за сучасними інтенсивними технологіями. Директор, СГП «Техмет-Юг», кандидат сільськогосподарських наук, доцент Сергій Миколайович Галімов довів необхідність модернізації та автоматизації основних процесів виробництва з метою подальшого моделювання основних можливостей виробництва галузі свинарства. Це все на підприємстві організовується за допомогою програми племінного та зоотехнічного  обліку «Акцент». У здобувачів виникла зацікавленість до інформації, вони ставили низку запитань до директора підприємства, на які Сергієм Миколайовичем було надано змістовні, професійні та практично обґрунтовані відповіді.
Олексія Олександровича Стародубця, завідувача кафедри технології виробництва продукції тваринництва, який викладає цю дисципліну і студентів зацікавила діяльність СГПП«Техмет-Юг», яке знаходиться у Миколаївській області та у прифронтовій зоні, продовжує свою діяльність незважаючи на всі труднощі та перепони сьогодення.
Ми вважаємо, що тісні стосунки між набутими теоретичними знаннями й виробництвом сприятимуть покращенню якості підготовки майбутніх спеціалістів, та призведе у майбутньому до збільшення обсягів виробництва, а також до підвищення  рейтингу, практичної і наукової складової навчального процесу та творчих напрямів роботи Миколаївського національного аграрного університету.



Кафедра технології виробництва продукції тваринництва

 

факультет ТВППТСБ,кафедра технології виробництва продукції тваринництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget