Відкрита лекція з дисципліни «Біотехнології та біоінженерія. Вступ до фаху»

2 листопада 2022 року за сприяння декана факультету Гиль М.І. для здобувачів вищої освіти 1 та 2 курсів спеціальності 162 – Біотехнології та біоінженерія було проведено лекцію знаним фахівцем, кандидатом технічних наук, деканом факультету біотехнології та екологічного контролю Національного університету харчових технологій Грегірчак Наталією Миколаївною.
Лектор розповіла нашим студентам про історію становлення біотехнології в Україні, перспективи її розвитку, а також про нові професії біотехнологів майбутнього.
Цікава та змістовна розповідь не залишила байдужими наших здобувачів.
Наостанок Наталя Миколаївна запропонувала студентам відповісти на запитання: «Через 10 років я бачу себе у професії…, тому, що…», а за кращу та оригінальну відповідь отримати приз, який вона надішле переможцю.
Грегірчак Н.М. та студенти факультету БТЕК висловили свою підтримку викладачам і студентам нашого університету, побажали успіхів у роботі та навчанні.
Колектив кафедри біотехнології та біоінженерії, а також здобувачі вищої освіти виловлюють щиру вдячність Наталії Миколаївні за проведене заняття та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Кафедра біотехнології та біоінженерії
 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget