Захист курсових проєктів в онлайн-форматі

18 листопада  2022 року в Технолого-економічному коледжі Миколаївського національного аграрного університету під керівництвом доцента кафедри біотехнології та біоінженерії, к.с.-г.н., Олександра КРАМАРЕНКА  відбувся захист курсових проєктів здобувачів вищої освіти групи Т 4/1 спеціальності  204 «Технологія виробництва  та переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини». 

Представлені до захисту роботи були виконані із дотриманням вимог щодо написання курсової роботи. Члени комісії, у складі заступника директора з навчальної роботи Ліни МАНДРИК та завідувачки технологічного відділення Катерииа МУСІНІНОЇ  відмітили, що автори курсових проєктів підготували змістовні доповіді та надали   ґрунтовні відповіді на запитання членів комісії, чим продемонстрували   гарне володіння матеріалом дослідження, вміння та навички у розв’язанні практичних завдань.

Важливий та відповідальний етап дослідницької наукової роботи з дисципліни «Технологія виробництва молока і яловичини» пройшов успішно та результативно!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget