Наукові дебати студентів про проблеми екології та збереження природного середовища

5 листопада 2022 року за планом роботи наукового студентського гуртка «Безпека життєдіяльності» відбулися наукові дебати здобувачів вищої освіти про діяльність Миколаївського глиноземного заводу та впливу на екологію населених пунктів і природного середовища.

На початку заходу виступив доцент кафедри методики професійного навчання, керівник гуртка Вячеслав Курепін. Він наголосив на актуальності, важливості та значущості даної теми, яка одночасно охоплює аспекти збереження та ефективного використання ресурсного потенціалу Миколаївщини, а також можливості задоволення постійно зростаючих потреб населення у збереженні природного середовища. Вячеслав Курепін високо оцінив та підтримав спроби молоді знайти вирішення глобальних проблем людства.

Студенти, члени наукового гуртка, були поділені на дві команди: перша студенти спеціальності 208 «Агроінженерія», друга - спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій». Кожна команда представила свої проєкти на задану тему. Представлені матеріали наочно продемонстрували наявну проблему та чітко окреслити ключові питання для вирішення. Виступи команд викликали жваву дискусію у онлайн аудиторії.

Після закінчення дебатів команди були нагороджені словами подяки за проведену роботу. А от переможців визначено не було: представники обох команд висловили бажання провести другий тур дебатів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget