Участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі

«Здоровий жебрак  щасливіший за хворого короля» – ця, начебто архаїчна  фраза , сказана Артуром Шопенгауером, не зважаючи на плин часу, інноваційні медичні технології в сучасних реаліях, не втратила своєї актуальності. Всі інші блага життя відходять на другий план,  коли втрачається найцінніше. 

Так, 3 листопада 2022 року  відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар на тему «ЄДИНЕ ЗДОРОВ’Я: реалії і перспективи», організований Поліським національним університетом, в якому взяли участь викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни. Проведений захід став цінною базою для підвищення знань із профілактики зоонозних захворювань, що передаються через продукти харчування. Висвітлено питання санітарно-гігієнічних вимог до тваринницьких приміщень та оснащення працівників, що зайняті в даній сфері.  Наголошено на лікарських властивостях рослин, які можна вирощувати на присадибній ділянці.

Враховуючи багаточисельні обмеження,  наші полтавські колеги, проявляючи справжній патріотизм до своєї праці, знаходять всі можливі варіанти, щоб поділитися з кожним власними теоретичними та практичними надбаннями. 




Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим Посухін 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget