КУРАТОРСЬКА ГОДИНА ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СТУДЕНТА

17 листопада 2022 року студенти групи БТ 1/1 Миколаївського НАУ вперше відсвяткували своє свято – Міжнародний день студентів. Ні війна, ні те, що всі студенти перебувають у різних куточках світу, не змогли зіпсувати цю подію. Хоча зустріч групи і відбулася онлайн, проте ніщо не стало на заваді гарному настрою, новим враженням, позитивним емоціям.

Кураторська година «Як святкують Міжнародний день студентів у світі?» пройшла дуже цікаво. Здобувачі вищої освіти дізналися про історію свята, про традиції святкування його в різних країнах світу. У словах привітання куратор зазначила, що студенти – це одна із найпрогресивніших верств суспільства в усі часи, тому що слово «Студент» у перекладі з латинської означає «той, котрий сумлінно працює» та «той, хто бажає знання». Також куратор поділилася своїми спогадами про студентські роки. Мабуть, кожен, хто був студентом, згадує цей час із ностальгією. 

Вітаємо наших студентів зі святом! Наснаги до навчання, до нових звершень! Сподіваємося, що наступного року відсвяткуємо цей день у тісному колі одногрупників та друзів. Легкої вам сесії, шановні студенти! 




Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget