Святково-облікова зустріч

10 листопада володарі дебету і кредиту відзначають своє професійне свято – Міжнародний день бухгалтера! Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування та здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Облік і оподаткування» були запрошеними до чудового заходу з нагоди свята у Національний університет «Одеська політехніка».

Проведений у святковий день круглий стіл на тему «Виклики професії очима молоді» був присвяченим відкриттю ХVІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Обліково-аналітичне забезпечення інноваційної трансформації економіки України (в умовах воєнного стану та поствоєнний період)». У колі друзів-однодумців круглий стіл став місцем обговорення проблем і перспектив розвитку бухгалтерської професії, особливостей підготовки здобувачів у сучасних умовах, характерних професійних рис та якостей бухгалтера та гарним приводом поспілкуватися й обмінятися позитивними думками з представниками Національного університету «Одеська політехніка», Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ, Запорізького національного університету, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Одеського національного університету імені І.І. Мечникова!

Щиро вдячні організаторам круглого столу та господині – доктору економічних наук, професору, завідувачу кафедри обліку, аналізу і аудиту Волощук Лідії Олександрівні за запрошення та атмосферу заходу! Примножуємо знання та тримаймося балансу!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget