ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ ВИРОБНИКІВ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

Зв’язок навчального закладу з промисловими підприємствами є невід’ємною частиною навчального процесу при підготовці кваліфікованих кадрів.
Співробітниками кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій налагоджено тісний контакт із підприємствами провідних галузей із різними формами власності.
Якими ж навичками повинен володіти фахівець у сучасних умовах виробництва продуктів харчування? Це здатність розв’язувати комплексні проблеми в галузі професійної та дослідницько-інноваційної діяльності у сфері переробки продукції тваринництва передбачає застосування та впровадження у практичну виробничу діяльність ефективних технологій, обладнання та методів управління виробництвом з урахуванням світових тенденцій розвитку переробної промисловості; впроваджувати у виробництво сучасні наукові здобутки; вміння доносити власні висновки та аргументацію до фахівців, систематизувати та аналізувати науково-технічну інформацію з різних джерел для вирішення професійних та наукових завдань, впроваджувати у практичну виробничу діяльність інноваційні технології, удосконалювати та моделювати технології виробництва продуктів харчування, діагностувати технології як цілісні технологічні системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш  ефективних інноваційних технологій.
Проведено лекцію головним технологом ПП «Бриз» Кучирою Віталієм Вікторовичем 05.11.2022 року для здобувачів вищої освіти групи ТМ 2/1 спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «Технологія виробництва харчових продуктів з використанням бактеріальних стартових культур». Фахівцем із виробництва було охарактеризовано особливості використання стартових культур у виробництві м’ясних та молочних продуктів, інноваційні технології виробництва, що сприяють збільшенню терміну придатності продукції харчування.
Здобувач вищої освітизацікавлено сприймали інформацію, ставили багато запитань, на які надано вичерпні відповіді.
Виражаємо щиру вдячність Кучирі Віталію Вікторовичу за змістовну лекцію та сподіваємося на подальшу співпрацю.









Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій


 

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget