Відкрита лекція з дисципліни «Біотехнологія репродукції організмів»

Відкрите лекційне заняття є гарною практикою, що покликана дати об’єктивну оцінку педагогічних навичок, провести моніторинг рівня компетенції викладача у питанні володіння дисципліною, щоб представлений матеріал відповідав усім критеріям вищої освіти та презентувався студентам максимально якісно. 

Так, 12 листопада 2022 року асистентом кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадимом ПОСУХІНИМ було організовано відкриту лекцію з дисципліни «Біотехнологія репродукції організмів» на тему: «Способи одержання химер. Регуляція та способи визначення статі» для здобувачів вищої освіти групи Бт 3/1. Присутніми гостями були завідувач кафедри, доцент Імін ЛУМЕДЗЕ, доцент Стах КОТ, асистент Тетяна ЛУМЕДЗЕ.

Під час заняття присутніх було ознайомлено з питаннями теоретичного та практичного значення химерних організмів для галузі сільського господарства, методами визначення та регуляції статі тварин.   

Відкриті заняття несуть особливо високу цінність для молодих науково-педагогічних працівників університету, які лише розпочали втілювати у викладацьку практику той рівень теоретичних знань та практичних навичок, котрі були здобуті раніше, і дружня настанова щодо покращення педагогічних вмінь від колег із багаторічним досвідом є дуже важливою.





Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget