Он-лайн лекція з вищої математики із Варшавського університету

Для поліпшення якості фундаментальної підготовки майбутніх фахівців кафедра вищої та прикладної математики практикує он-лайн заняття з викладачами іноземних ВНЗ. Так 14 листопада 2022 року професор  кафедри прикладної математики інституту технічної інформатики Варшавського  університету Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, доктор хаб. Ігор Атаманюк  прочитав  он-лайн лекцію для здобувачів вищої освіти (бакалавр) і здобувачів вищої освіти початкового рівня (молодший бакалавр) першого курсу  спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» 

Окрім лекції на тему «Границя числової послідовності», яка була прочитана на високому професійному рівні, професор  Атаманюк розповів студентам про університет SGGW, який буквально перекладається українською як Головна Школа сільського господарства, входить в десятку кращих державних університетів Польщі.  На 13 факультетах  Університету навчається понад 26 000 студентів, професорсько-викладацький склад становить понад 1100 виклачів, в тому числі 250 професорів. В распоряджені Університету 300 аудиторій, 650 сучасних і добре обладнаних лабораторій та 60 комп’ютерних кабінетів.

Професор розповів про навчальний процес в університеті, який виявився схожий на той, що практикується в МНАУ, але зауважив, що вимоги до студентів вище, тому в цілому вчитися в такому Університеті як  SGGW складніше ніж в МНАУ. Крім того він зауважив, що в країнах Євросоюзу  дуже великі вимоги до знання англійської мови. 

В кінці бесіди професор побажав успіхів в навчанні і запропонував в разі необхідності  звертатися за консультацією з питань вивчення курсу «Вища математика».  

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget