Участь студентів факультету менеджменту у програмі «МикоМрії»

 Українсько-данський молодіжний дім та Українська академія лідерства об’єдналися, аби забезпечити участь молоді Миколаєва та області у майбутній відбудові міста.

Здобувачі вищої освіти факультету менеджменту Миколаївського національного аграрного університету Баліцька Анна та Трофимова Олександра, які опановують освітньо-професійну програму «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, також беруть участь у цьому проєкті, який розпочався з інтенсивного онлайн навчання, за результатами якого частина учасників перешли до наступного етапу конкурсного відбору.

Вже 7-го грудня учасники відправляються на триденний інтенсив з проєктного менеджменту до Львова, після якого відбудеться експедиція в Данію.

Головною метою даного проєкту є поглиблення знань і отримання досвіду з особистісного розвитку, проєктного менеджменту і роботи в команді та допомога у генеруванні ідей інклюзивних проєктів для Миколаєва. Бажаємо успіхів та сучасних ідей нашим здобувачам вищої освіти, які прагнуть розвивати інклюзивні ініціативи!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget