Профорієнтаційний марафон триває

10 листопада 2022 року у рамках профорієнтаційної роботи на гостину до Технолого-економічного коледжу завітали учні 9-Б класу  Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 12. 

Під час зустрічі, яка проходила в режимі відеоконференції, з вітальним словом виступив директор коледжу, Володимир Рибачук, який ознайомив дев'ятикласників з історією коледжу, його здобутками, перевагами та перспективами навчання. Заступник директора з виховної роботи, Людмила Сідлецька, познайомила з різноманіттям народних студій, які є родзинкою виховної роботи закладу. Учасники онлайн- зустрічі  переглянули презентаційний відеоролик про миттєвості коледжанського життя. 

Профорієнтаційний захід, організаторами якого були завідувачка технологічного відділення, Катерина Мусініна та класний керівник 9-Б класу, Тетяна Порчак, відбувся в атмосфері пізнавального інтересу, зацікавленості спектром спеціальностей, що представлені у коледжі. 

Адміністрація закладу висловлює вдячність Миколаївській загальноосвітній школі № 12 за щорічну співпрацю в профорієнтаційній роботі.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget