Зустріч з учнями Вознесенського та Яструбинівського ЗЗСО

Юність найпрекрасніший час. Такі риси особистості як позитивне мислення, вмотивованість, наполегливість, бажання підкорювати нові вершини та досягати поставлених цілей у цей період,  знаходяться в зеніті могутності. Але недостатня кількість практичного досвіду часто є перешкодою молодій людині зробити аутентичний вибір життєвого шляху, потреба в слушній пораді є одним із найкращих заходів спрямувати юнацький потенціал у правильне та бажане русло.
Так, 3 листопада 2022 року  викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни у межах профорієнтаційної роботи зустрілися з учнями Вознесенського та Яструбинівського ЗЗСО. На початку бесіди до абітурієнтів із вітальним словом звернувся завідувач кафедри доцент Імін ЛУМЕДЗЕ, побажав правильності та обґрунтованості вибору доцент Стах КОТ, виразив пораду обрати справу притаманну душі доцент Артем ІОВЕНКО, доповнила про можливість духовного та культурного розвитку при навчанні в Миколаївському національному аграрному університеті доцент Алла БОНДАРЬ, закріпив сказані промови та продемонстрував майбутнім абітурієнтам всі переваги навчання в «найкращому аграрії України» асистент Вадим ПОСУХІН.
Виражаємо велику вдячність директорам Олександру АБДУЛУ та Ларисі ДОСВИДОВИЧ  за співпрацю, можливість зустрітись та  дати дружню консультацію.Сподіваємося, що наступна зустріч з Вами, шановні друзі, відбудеться уже в стінах нашого університету.





Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим Посухін
 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget