УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Незважаючи на складнощі сьогодення, та переживання країною блекауту, 24 листопада 2022 року команда Проєкту Європейського Союзу «Інституційна та політична реформа дрібномасштабного сільського господарства в Україні» організувала і провела за допомогою сервісу Zoom Всеукраїнську конференцію з питань створення системи AKIS в Україні, модератором виступила Катерина КРИКУНЕНКО, IPRSA.

У цій конференції взяв участь в.о. завкафедри технології виробництва продукції тваринництва, к.с.-г.н, доцент Олексій СТАРОДУБЕЦЬ.

Метою конференції було висвітлення питань, з-поміж яких: підвищення рівня розуміння ключовим персоналом Міністерства аграрної політики та продовольства та ключових інституцій/зацікавлених сторін щодо розуміння суті системи AKIS (Agriculture Knowledge and Innovation Systems), її принципи діяльності в ЄС та потреби її створення в Україні; продовження роботи робочої групи зі створення AKIS в Україні та процес формування Концепції, Стратегії та інституційної системи впровадження АКІС в Україні.

Відкриття Конференції почалося з вітальних виступів Маркіяна ДМИТРАСЕВИЧА, заступника Міністра аграрної політики та продовольства України та Крістіана Бен ХЕЛЛА, керівника сектору операцій від Європейської комісії.

Під час проведення конференції було представлено багато цікавих презентованих доповідей, які висвітлювали досвід ЄС у розвитку AKIS, практичні рішення та пріоритети розвитку AKIS в Україні та багато іншого.

Учасники мали змогу почути кожну доповідь зручною для них мовою та поставити запитання доповідачам.

Висловлюємо щиру подяку організаторам за проведення на найвищому рівні такої масштабної зустрічі у нелегкий для українців та всієї України час!





Кафедра технології виробництва продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра технології виробництва продукції тваринництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget