Зустріч з практиком – соціальним підприємцем Миколою Данцевим

3 листопада 2022 року відбулася відкрита лекція для здобувачів вищої освіти 1-4 курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Запрошеним лектором став соціальний підприємець – Микола Данцев, власник Торгового дому «Мануфактура шоколаду Данцев та син».

Під час плідного спілкування студентів з практиком було акцентовано увагу на наступних питаннях: сучасних підходах до адміністративного управління в індустрії гостинності, особливостях вітчизняної та зарубіжної моделі ведення сучасного бізнесу в ресторанній сфері, зокрема в Чехії, головних рисах керівника та підлеглих у системі внутрішньо-комунікативних відносин ресторанного бізнесу, а також низці професійних компетенцій успішного фахівця в індустрії гостинності.

Крім того, під час зустрічі було розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення шоколадних виробів, а також необхідне устаткування та інвентар для його приготування.

Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу дякує Миколі Данцеву за цікавий матеріал та запрошує всіх здобувачів вищої освіти до наступних зустрічей в рамках тематичних майстер-класів!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget