Профорієнтаційна робота ННЦПО МНАУ та кафедри землеробства, геодезії та землеустрою

10 листопада 2022 року була проведена друга спільна профорієнтаційна зустріч керівником ННЦПО Миколаївського НАУ Ігорем Марценюком та кафедрою землеробства, геодезії та землеустрою з учнями Ліцею «Успіх» Доманівської селищної ради у режимі Zoom-конференції. 

Під час конференції виступила декан факультету агротехнологій Антоніна Дробітько, розповіла про спеціальності, матеріально-технічне забезпечення та преваги навчання на факультеті. 

Завідувач кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Валентина Гамаюнова підкреслила актуальність у сучасному світі спеціальностей, за якими ведеться підготовка у МНАУ. 

Керівник ННЦПО Ігор Марценюк провів для учнів віртуальний тур університетом, запросив їх на підготовчі курси (https://pk.mnau.edu.ua/pre-university-training/pidgotovchi_kursi/) та олімпіаду МНАУ (https://pk.mnau.edu.ua/pre-university-training/olimpiady/).

Доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна провела майстер-клас з клонального мікророзмноження рослин in vitro у рамках Школи вибору професії «Профі-старт» (https://fb.watch/gIPMrLzV6F/). 

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, учні задавали питання щодо вступу до університету та участі в олімпіаді. Запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget