Профорієнтаційні підходи при роботі з коледжами

Незважаючи на складні події, що відбуваються в країні, ми не втрачаємо здатність долати серйозні життєві труднощі, досягати успіху і продовжуємо розвиватися попри складні умови воєнного часу. На кафедрі біотехнології та біоінженерії профорієнтаційна робота не втрачає актуальності.

А тому 09 листопада 2022 року доцентом кафедри біотехнології та біоінженерії Оленою КАРАТЄЄВОЮ було організовано онлайн-зустріч із використанням платформи ZOOM зі здобувачами вищої освіти 4 курсів освітніх спеціальностей  204-«ТВППТ», 211-«Ветеринарна медицина», 201-«Агрономія» та 073-«Менеджмент» Мигійського коледжу Миколаївського НАУ та здобувачами 4 курсів освітньої спеціальності 223-«Медсестринство» Первомайського медичного фахового коледжу.

На зустріч було запрошено відповідального секретаря приймальної комісії, доцента Євгена БАРКАРЯ, який ознайомив потенційних абітурієнтів з можливими умовами вступу та правилами прийому до Миколаївського НАУ, наголошуючи, що скоріш за все основною вимогою вступу буде мультипредметний тест та мотиваційний лист. Доцент Олена КАРАТЄЄВА розповіла про університет, його матеріально-технічну базу, та переваги навчання в Миколаївському НАУ. А також поінформовала студенство щодо перспектив працевлаштування, реалізації своїх здібностей і талантів, самореалізації особистісного потенціалу під час навчання у Миколаївському національному аграрному університеті. Під час бесіди студентство отримало ґрунтовні відповіді на свої запитання.

Тож, намагаємося вибудовувати нормальне, повноцінне життя в складних умовах воєнного часу, віримо в нашу перемогу і чекаємо майбутніх студентів в єдиній родині Миколаївського національного аграрного університету.

Висловлюємо щиру подяку за організацію заходу, тісну і багаторічну співпрацю директорам Мигійського коледжу Олександру ТОФАНУ і Первомайського медичного фахового коледжу Ользі ПРИСЯЖНЮК. 

Миру нам всім!!!







Доцент кафедри біотехнології та біоінженерії 

Олена КАРАТЄЄВА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget