Гостьова лекція кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання

 Формування практичних навичок та компетенцій є прерогативою в системі освіти Миколаївського національного аграрного університету. 22 листопада 2022 року проведено лекцію доцентом А.В. Слюсаренком з дисципліни «Аналіз господарської діяльності» на тему «Аналіз фінансових результатів господарської діяльності підприємства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 року навчання спеціальностей 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування» із залученням головного державного інспектора відділу супроводження спорів за результатами планових та камеральних перевірок управляння правового забезпечення ГУ ДПС у Миколаївській області Слюсаренко Ольги Вікторівни.

 Фахівець головного управління державної податкової служби розкрила ключові економічні та юридичні аспекти контролю за фінансовими результатами діяльності діючих суб’єктів підприємницької діяльності. Ольга Вікторівна детально пояснила механізми оцінки фінансового стану та відповідальність за порушення нормативно-правових документів. Лекція більшою мірою проводилась у формі діалогу, адже студенти демонстрували значну зацікавленість та ставили питання стосовно ключових показників оцінки та нормативів і об’єктивності. Було досягнуто розуміння студентами ролі визначеного підприємства в системі державного бюджетоформування. Сформовано стійке розуміння зв’язку між мікроекономічним та макроекономічним рівнем  та чільністю кожного в загальному механізмі субсидіарності, адже правильність та прозорість оцінки фінансових результатів діяльності підприємства є прямим способом гарантування високих показників макроекономічної підтримки в ситуаціях деструктивних впливів екзогенного порядку. 

Дана лекція є  черговим прикладом занурення в складний, але дуже цікавий світ практичного пізнання  діяльності податкової служби! 

Дякуємо Ользі СЛЮСАРЕНКО за плідну співпрацю з кафедрою економічної кібернетики і математичного моделювання.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget