Андрій Зінченко на ТV про питання перспектив долучення миколаївської портової інфраструктури до участі у «зерновому коридорі»

Доцент кафедри економічної теорії та суспільних наук Андрій Зінченко 18 листопада 2022 року в інтерв’ю для Radio Nacional de España обговорив питання перспектив долучення миколаївської портової інфраструктури до участі у «зерновому коридорі». Були розглянуті питання місця та ролі миколаївської області в системі виробництва, накопичення, переробки, транспортування та експорту сільськогосподарської продукції в контексті актуальних світових викликів і потреб. 

Зазначено, що тільки через Миколаївський морський торгівельний порт експортується третина всього експортного обсягу олії, а загалом Миколаївська область посідає 2 місце в країні по експортним можливостям зернових після портів великої Одеси. 

Водночас саме в пік осіннього експортного навантаження інфраструктури важливим є диверсифікація каналів одночасного експорту, що робить Миколаїв одним з ключових пунктів на експортній сільськогосподарській мапі країни. Номер прес-карти акредитованого ЗСУ журналіста – 1732.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget