Зустріч з учнями Олександрійського ліцею

Дитинство надзвичайно швидкоплинна пора. Безтурботній час, проведений під батьківським покровом, для школяра поступово завершується,  і відкривається новий незвіданий шлях до дорослого самостійного життя, котре потребує серйозного відношення та зважених кроків. Особливо  в такому важливому питанні,  як визначення професійної діяльності, що буде пліч о пліч йти з людиною весь життєвий шлях. 

Так, 14 листопада 2022 року викладачами кафедри ветеринарної медицини та гігієни спільно із факультетом довузівської підготовки організовано зустріч із молоддю Олександрівського ліцею Вознесенського району. Із вітальною промовою до учнів звернувся завідувач кафедри, доцент Імін ЛУМЕДЗЕ. Дав рекомендації щодо вибору навчального закладу та спеціальностей доцент Стах КОТ. Детальніше розповів майбутнім абітурієнтам про структуру університету, організацію освітнього процесу, його культурні та мистецькі заходи, асистент Вадим ПОСУХІН. Розказала про можливість дуальної освіти доцент Алла БОНДАРЬ. Повідомив про переваги підготовчих курсів для подальшого вступу до університету, продемонстрував матеріал із розгорнутим описом спеціальностей,  доцент Ігор МАРЦЕНЮК.

Виражаємо вдячність керівництву Олександрівського ліцею  за зустріч і можливість проконсультувати майбутніх абітурієнтів щодо подальшого навчального та робітничого вибору.





Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget