Засідання наукового гуртка на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва

Незважаючи на військовий стан в країні, студентське наукове товариство продовжує свою роботу та проводить наукові дослідження. Однією із форм цієї роботи є засідання наукових гуртків, де здобувачі вищої освіти представляють свої наукові здобутки, діляться досвідом, планують подальшу роботу. 

Так, 2 листопада 2022 року на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва Миколаївського національного аграрного університету за допомогою платформи Zoom  (онлайн) відбулося чергове засідання наукового гуртка "Переробник," керівником якого є доцент кафедри Федорчук В.Г. На засіданні були заслухані доповіді студентів 2 курсу ПУА Єфімової А.М. та  Багинської Д.В. на тему: "Технологія збирання та зберігання апельсину" та «Технологія приготування томатного соку та пасти". Доповіді викликали зацікавлення та жваве обговорення досліджуваних тем.

Було вирішено рекомендувати представлений матеріал для доповідей на студентську наукову конференцію, яка відбудеться 17 листопада 2022 року на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва.

Щиро дякуємо всім учасникам за активність та чудову наукову атмосферу!!!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget