10 жовтня 2023 р. відповідно до плану проведення занять в умовах виробництва із дисципліни «Технологія продуктів забою тварин» здобувачам вищої освіти IV курсу СВО «Бакалавр», завідувачем кафедри технології виробництва продукції тваринництва, кандидатом с.-г. наук Олексієм СТАРОДУБЦЕМ та «Відходи тваринництва та їх переробка» здобувачам вищої освіти ІІ курсу СВО «Магістр», завідувачем кафедри технології виробництва продукції тваринництва, кандидатом с.-г. наук Оленою ПЕТРОВОЮ організовано і проведено практичне заняття в умовах потужностей одного із сучасних забійних цехів. Темою заняття було «Визначення вгодованості туш відповідно до заготівельних та торгівельних стандартів».
Впродовж заняття було проведено дослідження вгодованості туш відповідно до заготівельних та торгівельних стандартів. Обговорено низку питань, які стосуються технологічних аспектів процесу забою, зокрема визначення якості знекровлення, зняття шкіри та нутрування туш. Студенти взяли безпосередню участь у оцінці вгодованості туш забійних тварин, тому було поставлено дуже багато запитань викладачу, на які отримали вичерпні та змістовні відповіді з практичної точки зору! Такий формат проведення занять дуже зацікавив здобувачів вищої освіти за формою та змістом.
Кафедра технології виробництва продукції тваринництва
Дописати коментар