Чи є в Україні охорона праці жінок?

19 жовтня 2023 року канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання Вячеслав Курепін на практичному занятті з дисципліни «Основи охорони праці» запропонував студентам спеціальності 181 «Харчові технології» відповісти на питання: «Чи є в Україні охорона праці жінок?».

Використовуючи один з продуктивних методів практичних занять - евристичний метод, Вячеслав Курепін намагався сприяти розвитку критичного мислення студентів. Леонід Винник, студент групи ХТ 4/1 у своїй роботі дослідив заздалегідь поставлене питання. Він сформулював доповідь на основі нормативно-правової бази та Законів України, самостійно зробив деякі пояснення на тему доповіді.

Заняття було побудоване на поєднанні евристичного та сократичного методів, яке передбачало активізацію творчих здібностей студентів, адекватне ставлення до критики, швидке знаходження прикладів, вміння знаходити нові розв’язання проблем, використовувати власний досвід.

Викладач ставив питання, заслуховував лаконічні відповіді на запитання, формував у молоді відчуття поваги до чужої праці, забезпечував співробітництво студентів, викладача і студентів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget