Участь в роботі журі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Галузеве машинобудування»

19 жовтня 2023 р. заступник декана з навчальної роботи Інженерно-енергетичного факультету, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, кандидат технічних наук, доцент Дмитро Марченко прийняв участь в роботі журі Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Галузеве машинобудування» (Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва), який проводився на базі кафедри сільськогосподарського машинобудування Центральноукраїнського національного технічного університету.

Даний конкурс було організовано для здобувачів бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти галузей знань 13 «Механічна інженерія», 20 «Аграрні науки та продовольство» і 27 «Транспорт». Для участі у конкурсі на розгляд експертної комісії надійшло понад 30 наукових робіт від майже 50 студентів, що представляли 14 закладів вищої освіти України.

Конкурс студентських наукових робіт «Галузеве машинобудування» проходив у два тури: перший (відбірковий) – в закладах освіти; другий (фінальний) – на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. В свою чергу, ІІ тур складався з двох етапів: перший – рецензування студентських наукових робіт, що пройшли відбірковий тур; другий – захист здобувачами освіти наукових робіт, відібраних конкурсною комісією для представлення на науково-практичній конференції.

Після захисту здобувачами вищої освіти наукових робіт, журі визначило кращі роботи Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Галузеве машинобудування» (Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва).

Всі результати Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Галузеве машинобудування» (Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва) оприлюднені на сторінці зазначеного конкурсу на сайті ЦНТУ 

Вітання переможцям і побажання для подальших наукових досягнень.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget