Тренінг для здобувачів вищої освіти третього курсу факультету агротехнологій

Запорукою успішного життя, отримання від нього задоволення у вигляді добрих друзів, улюбленої роботи, упевненості у майбутньому і відсутності внутрішніх перепон для того, щоб стати ще досконалішим є різносторонній розвиток особистості.

З метою пошуку шляхів для самореалізації здобувачів вищої освіти третього курсу (академічні групи А 3/1 - А 3/5) за участі психолога Щербини В. В. та кураторів академічних груп, 20 жовтня  2023 року було  проведено у змішаному режимі практичний тренінг «Хто я?».  

Мета тренінгу:

- формування навички конструктивного співробітництва, толерантного поводження та позитивного ставлення до себе і до життя;

- вдосконалення навички самомотивації, самоорганізації та самоконтролю на основі внутрішнього потенціалу;

- сприяння розвитку критичного і креативного мислення; 

- налаштування на відкриття для себе психологічної реальності й усвідомлення своєї особистої позиції стосовно навколишнього світу й оточуючих людей.

Участь у тренінгу дозволила студентам  дізнатися щось нове про себе, людей, що поруч, відкрити багатогранність душі, з метою самоактуалізації сконцентрувати свій розвиток в напрямку до себе, в напрямку до успіху, в напрямку до творчого та фізичного вдосконалення, в напрямку до духовного розвитку.

Сподіваємося, що тренінг дозволив учасникам розкрити нові грані свого характеру, мотивував їх до самовдосконалення, примусив задуматися над покликанням, яке кожна людина несе впродовж свого життя.

Щиро дякуємо Щербині Валерії Валеріївні за цікаву зустріч!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget