Профорієнтаційний захід «ВСТУП ДО МНАУ»

25 жовтня 2023 року  викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки провели профорієнтаційну зустріч з учнями Миколаївського ліцею № 22, яка відбулася в дистанційному форматі.  

Під час проведення зустрічі старший викладач кафедри Галунець Наталія ознайомила учнів із перспективами вступу до Миколаївського національного аграрного університету, розповіла про освітні, наукові та профорієнтаційні заходи університету, запросила учнів до участі у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ та відвідати університет, і ознайомитися безпосередньо з його матеріально-технічною базою. Долучившись до заходу керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігор Марценюк, розповів учням про курси з підготовки до національного мультипредметного тесту в 2024 році, які проходять на базі університету та дають змогу випускникам мати додаткові бали при вступі до МНАУ.

Також на зустрічі були запрошені Наталію Русанову, начальницю відділу організації профорієнтації Миколаївського обласного центру зайнятості та Оксану Пондор, провідного фахівця Миколаївської районної філії Миколаївського ОЦЗ, які розповіли абітурієнтам про перспективи майбутньої професії молодого покоління.

Щиро дякуємо, керівництву ліцею, класним керівникам Луценко Оксані Миколаївні, Пивоваровій Олені Феліксівні, Пінчук Наталії Вікторівні та запрошеним гостям пані Наталії Русановій та Оксані Пондор. 

Учням бажаємо успіхів, натхнення, мирного неба та гостинно запрошуємо доєднатися до великої дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget