Міжнародні вебінари

17-18жовтня викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та студенти спеціальності «Готельно-ресторанної справи» прослухали семінари: 

17.10. професора  Dr Elizabeth Ineson із  Manchester Metropolitan University (Велика Британія) ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК)

Слід зазначити, що лектор, Dr Elizabeth M. Ineson BEd (Hons) MSc PhD CertEd (Dist) FIH FITT є запрошеним науковим співробітником Manchester Metropolitan University, а з 1997 року запрошеним професором в Угорщині, Швейцарії та на Тайвані; вона є членом loH та ITT. У 1999 році Ліз отримала нагороду президента EuroCHRIE, і з 2012 по 2017 рік вона працювала в раді EuroCHRIE, останнім часом як керівник наукового відділу. Ліз завжди зосереджувалася на експериментальному активному навчанні для розробки навчальних курсів, разом із прикладними дослідженнями та консультуванням і особистими звʼязками з HORECA та індустрією туризму. 3 2001 року Ліз проводить семінари у сфері бізнес менеджменту / освіти в Центральній та Східній Європі для благодійного фонду La fondation pour la formation Hôtelière. Це навчальні семінари для викладачів та представників індустрії гостинності проводяться в 20 країнах Європи. У 2007 році вона взяла на себе роль організатора семінарів у Великобританії для Фондації. Крім того, Ліз очолила більше 120 дослідницьких проєктів для європейських компаній, брала участь у більше 280 публікаціях, більше 50 реферованих журнальних статтях, виступах на конференціях, коротких курсах і семінарах.

Семінар включав  багато практичних завдань, які учасники  робили індивідуально та по групах! 

18.10 Adrian Barsby з Великої Британії на тему “УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІ“.

Пройшовши шлях від портьє до генерального менеджера за допомогою традиційного готельного навчання після кількох посад у GM по всій Англії, Адріан переїхав до Уельсу в 1994 році, щоб керувати приватною компанією з готелями по всій Великобританії. Компанія отримала статус еталонного інвестора в люди та виграла HSBC & WDA роботодавець 2002 року. Адріан був призначений прямим керуючим Sleepwell Hotels у 2005 році, а в 2007 році залишив компанію, щоб створити Barsby Associates.

Він очолював відділ туризму Північного Уельсу під час переходу від часткового державного фінансування до приватної компанії та брав активну участь у Торгово-промисловій палаті, IoD та регіональному економічному розвитку. Очолював Flintshire and Wrexham Business Connect і був головою Уельського туристичного альянсу з жовтня 2015 р. по вересень 2018 р., представляючи інтереси близько 7000 валлійських туристичних підприємств перед урядом Уельсу та Великобританії, а зараз є торговим директором Північно-Уельської туристичної групи місцевих дій (фонд RDP). адміністрація) від Флінтшира, член комітету Асоціації туризму Флінтширу та член громадської ради.

Заходи пройшли  за підтримкою LA FONDATION POUR LA FORMATION HÔTELIÈRE і кафедри Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ

Дякуємо за організацію та запрошення к.т.н., доцента Катерину Федосову.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget