Початок нового навчального року як крок до обрання професії: профорієнтаційна зустріч із випускниками 11-Б класу Миколаївського ліцею №51

Осінь розфарбувала місто в чарівні казкові кольори, а представники Миколаївського національного аграрного університету із випускниками 11-Б класу Миколаївського ліцею №51 та їхніми батьками почали фарбувати сходинки професійного шляху абітурієнтів! 

Так, 10 жовтня науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування проф. Дубініна М.В., доцент Сирцева С.В. та відповідальний секретар приймальної комісії університету доцент Баркарь Є.В. відвідали батьківські збори, де мали нагоду поспілкуватися із випускниками, і з їхніми батьками, і з вчителями.  

Завідувач кафедри обліку і оподаткування, проф. Марина Вікторівна Дубініна розповіла про особливості організації освітнього процесу в університеті, наявні рівні вищої освіти та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців. Доцент Світлана Володимирівна Сирцева висвітлила питання організації та проведення підготовчих курсів. Відповідальний секретар приймальної комісії Баркарь Євген Володимирович наголосив на важливих етапах вступної кампанії та моментах, яким треба приділити особливу увагу. 

Кафедра обліку і оподаткування щиро вдячна учням і батькам 11-Б класу за активну участь у зустрічі, а адміністрації ліцею – за допомогу в її організації. Сподіваємося на подальшу співпрацю та плідні її результати! Всім – мирного, гарного, сповненого позитивними емоціями та міцними знаннями нового навчального року!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget